MAART 2018

Ontwikkelingen zijn in volle gang, zowel voor het coachen met paarden als de zorgboerderij (dagbesteding voor jongeren). Contacten zijn gelegd en we hopen binnenkort de eerste deelnemers te verwelkomen op onze boerderij.
Voor het coachen hebben we al enkele lezingen en actieve workshops mogen geven zodat mensen ervaren wat het coachen met paarden nu precies inhoudt. 
Er is een intervisie groep opgericht "paardencoaches Achterhoek" onder de noemer SAMEN STAAN WE STERKER ALS ALLEEN.
We zullen enkele activiteiten samen gaan ondernemen zoals het bezoeken van markten en het geven van actieve workshops. Onder het kopje links kunt u mijn collega's vinden.

 

NOVEMBER 2017

Mijn eigen website is alweer een jaar online, en we zijn nog steeds in ontwikkeling. Zowel thuis in mijn werk als coach maar ook via deze site.
Via dit blog wil ik u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Tips zijn uiteraard altijd welkom.

 

 

In december zal ik ook de 2 daagse studie Paardenkracht voor pubers gaan volgen, eveneens in Limburg bij Jolijn Grooten en Evelien Musters die ook het unieke concept Pony Power voor kids hebben ontwikkeld.

Ook zal ik mij verder gaan professionaliseren als (paarden) coach en zal ik mede in december starten met de opleiding excellent coach bij HorSense. Deze opleiding duurt 1 jaar.

Het begin is er.......mijn eerste blog!

Mocht u vragen hebben over de verschillende activiteiten, neemt u gerust contact op.

Rest mij u allen hele prettige feestdagen toe te wensen, en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2018.

Graag tot volgend jaar met een nieuw blog.