MAART 2018

Ontwikkelingen zijn in volle gang, zowel voor het coachen met paarden als de zorgboerderij (dagbesteding voor jongeren). Contacten zijn gelegd en we hopen binnenkort de eerste deelnemers te verwelkomen op onze boerderij.
Voor het coachen hebben we al enkele lezingen en actieve workshops mogen geven zodat mensen ervaren wat het coachen met paarden nu precies inhoudt. Dit in samenwerking met mijn buurvrouw Marie-Josee ten Have (www.tenhave-coaching.nl). Marie-Josee heeft veel ervaring als kindercoach maar ook als EFT coach.
Er is een intervisie groep opgericht "paardencoaches Achterhoek" onder de noemer SAMEN STAAN WE STERKER ALS ALLEEN.
We zullen enkele activiteiten samen gaan ondernemen zoals het bezoeken van markten en het geven van actieve workshops. Onder het kopje links kunt u mijn collega's vinden.

 

NOVEMBER 2017

Mijn eigen website is alweer een jaar online, en we zijn nog steeds in ontwikkeling. Zowel thuis in mijn werk als coach maar ook via deze site.
Via dit blog wil ik u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Tips zijn uiteraard altijd welkom.
Na de afronding van mijn opleiding tot paardencoach in september 2017 bij 3PK kennishuis, ben ik zoek gegaan naar collegae die een eventuele samenwerking aan zouden willen gaan. En ook gevonden in Marie-Josee ten Have  uit Beltrum en Christa Reesink uit Kotten.

Met Marie-Josee ga ik samen de unieke cursus Pony Power voor kids aanbieden die in het voorjaar van 2018 van start zal gaan op onze boerderij in Beltrum. Meer informatie kunt u hier vinden.

Met Christa wil ik samen een meerdaags programma gaan aanbieden waar het coachen met paardenkracht centraal zal staan. T.z.t zal hier meer over bekend worden gemaakt.

 

In december zal ik ook de 2 daagse studie Paardenkracht voor pubers gaan volgen, eveneens in Limburg bij Jolijn Grooten en Evelien Musters die ook het unieke concept Pony Power voor kids hebben ontwikkeld.

Ook zal ik mij verder gaan professionaliseren als (paarden) coach en zal ik mede in december starten met de opleiding excellent coach bij HorSense. Deze opleiding duurt 1 jaar.

Het begin is er.......mijn eerste blog!

Mocht u vragen hebben over de verschillende activiteiten, neemt u gerust contact op.

Rest mij u allen hele prettige feestdagen toe te wensen, en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2018.

Graag tot volgend jaar met een nieuw blog.