De Weiden - teamcoaching met paarden

Wie heeft welke rol binnen uw team en welk effect heeft de rol die iemand inneemt op het functioneren van het team? Tijdens een teamcoaching bij de Weiden coaching en begeleiding met paarden krijgen jullie inzicht in de rollen en de dynamiek binnen een team. Het paard zal zich enkel bij de groep aansluiten wanneer het voor hem veilig en vertrouwd is.
Dat het succes van een groep niet alleen afhankelijk is van vaardigheden en technieken zal tijdens de teamcoaching sessie blijken. U zult verbaasd zijn wat er gebeurt als we de rollen binnen een team veranderen. In de landelijke omgeving van onze boerderij in Beltrum zullen vele gezamenlijke inzichten verkregen worden. Inzichten die jullie team helpt in de toekomst nog meer successen te behalen!

Bedrijven en particulieren

Teamcoaching sessies bij de Weiden zijn niet alleen geschikt voor bedrijven. Ook particulieren die samen met anderen in teamverband goede resultaten willen behalen (bijvoorbeeld sportclubs), kunnen gebruikmaken van onze teamcoaching met paarden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Coach Monique maakt graag samen met jullie een programma op maat.