De Weiden - Paardenkracht voor pubers

In je kracht met paardenkracht!

Een unieke training voor schoolverlaters, brugklassers en kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen die volop in hun ontwikkeling zijn in de "puberfase". Deze cursus is geschikt voor elk kind in deze levensfase dat behoefte heeft aan extra begeleiding in de sociale ontwikkeling en emotionele groei.

 DOEN | ERVAREN | LEREN

De ervaringsgerichte training wordt gegeven door 2 ervaren coaches én pony's!

De kinderen werken in kleine groepen aan ontwikkelingsdoelen en voelen zich daardoor meer zelfverzekerd. Ze leren vaardigheden om in het dagelijks leven toe te passen zoals duidelijk communiceren, NEE kunnen zeggen wanneer iets niet goed voelt, effectief samenwerken en veel meer. Samen in beweging, samen leren door aan de slag te gaan met praktijkopdrachten.  De cursus gaat vergezeld van een persoonlijk werkboek. Hierdoor werkt de cursus ook nog door wanneer de kinderen weer naar huis gaan. Ze kunnen alles nog eens doorlezen en oefeningen maken die over henzelf gaan.

Kortom; leren door zelf te doen en te ervaren met leeftijdsgenootjes! In een leuke omgeving en mét pony's! Een dynamische leeromgeving die volop mogelijkheden tot ontwikkelen biedt.

 

  • Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven?
  • Voel je je soms onbegrepen door anderen?
  • Is het lastig om nieuwe vrienden te maken?
  • Wil jij wat sterker in je schoenen staan?
  • Kun jij wat extra zelfvertrouwen gebruiken?

Paardenkracht voor Pubers is ontwikkeld voor kinderen vanaf 12 jaar.
Als puber is het leven vaak niet eenvoudig. Er komt in deze levensfase veel op je af. Veel veranderingen, nieuwe situaties, en vooral niet te vergeten ook jij verandert in deze levensfase heel snel. 

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Wil je graag leren hoe je met lastige situaties om kunt gaan? Wij helpen je graag op weg!

De training zal (bij minimaal 4 deelnemers) maandelijks opgestart worden in Beltrum. Tijdens de cursus wordt er niet op de pony's gereden. We doen alles vanaf de grond samen met de pony's.

Wil jij weten wanneer we weer gaan starten? Of wanneer er een informatiemiddag wordt gehouden? 

Vul dan onderstaand formulier in en ik houd je op de hoogte.