Life coaching

"Wanneer het leven best ingewikkeld wordt dan is het fijn om met iemand te sparren, die de nodige levenservaring heeft en die je kan helpen om je leven weer op de rit te krijgen".

Als je vastloopt op bepaalde gebieden, maakt je hoofd overuren en loop je jezelf wellicht regelmatig voorbij. Als je je uiterste best doet om "de ballen in de lucht te houden", kom je wellicht niet meer aan jezelf toe. En het kan ook nog eens zo zijn dat je jezelf onderaan het prioriteitenlijstje zet, want het kan een gewoonte geworden zijn. En ben je ook nog eens veel kritischer voor jezelf als je voor anderen bent. 

Herken je dit?

Ik help je graag hier verandering in te brengen om op een andere, voor jezelf positievere manier in beweging te komen en van belemmerende overtuigingen en patronen af te komen. 

Life coaching

         

                 De definitie van coaching in het algemeen: een proces dat mensen voorwaarts helpt en ondersteunt in verschillende processen.

 

De begeleiding bestaat uit het luisteren, juiste vragen te stellen, en daar waar nodig een spiegel voor te houden en te confronteren. 
Op deze manier help ik je om op een andere (positievere) manier naar jezelf en je situatie te kijken. Op deze manier wordt je je bewust van belemmerende patronen en overtuigingen, die je in de weg zitten je doelen te bereiken, kwaliteiten in te zien en in je kracht te gaan staan. 
Wanneer deze patronen doorbroken worden, komt er ruimte om meer bij je gevoel te komen. Op deze manier zul je weer (vernieuwende) inzichten krijgen die je helpen bijvoorbeeld bij het maken van de juiste keuzes.

 

Lifecoaching (met of zonder paarden) stelt je in staat snel(ler) tot de kern te komen. Op deze manier nemen we alle facetten onder de loep. Kom je met een werk gerelateerde vraag, dan kijken we niet alleen naar dit stukje maar nemen we alles mee. Want prive, relaties, werk alles staat nu eenmaal met elkaar in verbinding. 
De sleutel van je succes is de verbinding met jezelf te herstellen en/of terug te vinden. 


Ben je nieuwsgierig geworden wat ik als coach voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake gesprek, via deze link. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden. 
Tijdens dit gesprek bespreken we wat jouw hulpvraag is en of ik de juiste persoon ben die je bij jouw hulpvraag kan begeleiden.