Blog

NOVEMBER 2018

Het jaar loopt bijna ten einde. En wat was het een druk, energiek en fantastisch jaar. Steeds meer mensen weten onze praktijk te vinden voor hun eigen ontwikkeling of vraagstukken maar zeker ook voor de kinderen.
Ik heb enkele mooie workshops mogen verzorgen voor particulieren maar ook voor bedrijven. En hier zijn weer mooie contacten uit voortgekomen.
Dankbaar ben ik voor die mensen die dit jaar op mijn pad zijn gekomen, en mij het vertrouwen hebben gegeven hun te mogen coachen.  

 

 

MAART 2018

Ontwikkelingen zijn in volle gang, zowel voor het coachen met paarden als de zorgboerderij (dagbesteding voor jongeren). Contacten zijn gelegd en we hopen binnenkort de eerste deelnemers te verwelkomen op onze boerderij.
Voor het coachen hebben we al enkele lezingen en actieve workshops mogen geven zodat mensen ervaren wat het coachen met paarden nu precies inhoudt. 
Er is een intervisie groep opgericht "paardencoaches Achterhoek" onder de noemer SAMEN STAAN WE STERKER ALS ALLEEN.
We zullen enkele activiteiten samen gaan ondernemen zoals het bezoeken van markten en het geven van actieve workshops. Onder het kopje links kunt u mijn collega's vinden.

 

NOVEMBER 2017

Mijn eigen website is alweer een jaar online, en we zijn nog steeds in ontwikkeling. Zowel thuis in mijn werk als coach maar ook via deze site.
Via dit blog wil ik u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Tips zijn uiteraard altijd welkom.

 

 

In december zal ik ook de 2 daagse studie Paardenkracht voor pubers gaan volgen, eveneens in Limburg bij Jolijn Grooten en Evelien Musters die ook het unieke concept Pony Power voor kids hebben ontwikkeld.

Ook zal ik mij verder gaan professionaliseren als (paarden) coach en zal ik mede in december starten met de opleiding excellent coach bij HorSense. Deze opleiding duurt 1 jaar.

Het begin is er.......mijn eerste blog!

Mocht u vragen hebben over de verschillende activiteiten, neemt u gerust contact op.

Rest mij u allen hele prettige feestdagen toe te wensen, en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2018.

Graag tot volgend jaar met een nieuw blog.