Mijn naam is Monique Weiden-Schreurs (1967) uit Beltrum, geboren en getogen in Limburg (Venlo). Door de vele stages en opleidingen, veel op paardensportgebied, uiteindelijk in 2010 in de Achterhoek terecht gekomen. 
Hier heb ik samen met mijn man Bennie een VOF (melkveehouderij, educatie en logeerboerderij "de Weiden"). We melken ongeveer 50 koeien. En we zijn er trots op in 2018 hier dagbesteding aan jongeren/jongvolwassenen aan toe te kunnen voegen.
Naast onze koeien hebben we ook veel andere dieren zoals  nederlandse landgeiten, tamworth varkens, alpaca's,  honden,
konijnen, kippen, volièrevogels en natuurlijk onze pony's Dixie, haar veulens Sem en Noa en de shetlandpony's Akbhar en Bhaqir van "stal Break of Dawn".
Voor informatie van ons bedrijf verwijs ik u graag door naar onze website

Door mijn opleiding als paardenverzorgster en mijn latere opleiding als hondentrimster en hondengedragstherapeut, ben ik altijd zeer gefascineerd geweest door het gedrag van mens en dier.

Mijn hele leven ben ik al op zoek geweest naar een eigen identiteit. Dit ging gepaard met vele diepe dalen en veel vallen en opstaan.  Mijn persoonlijke ontwikkeling is eigenlijk bewust begonnen toen ik in 2016 onbewust kennis heb mogen maken met het vak coachen met paarden.

Hoe bijzonder is het dan als je met je eigen dieren andere mensen kunt helpen en wellicht tot nieuwe (andere) inzichten kunt brengen. Ik help u graag op weg in samenwerking met mijn pony's.
Ik ben gecertificeerd paardencoach en mag mensen begeleiden in hun eigen, unieke proces. Op dit moment volg ik een opleiding als excellent coach aan het HorSense instituut in Diepenheim.
Ook volg ik regelmatig bijscholingen en bezoek ik intervisie bijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bent u nieuwsgierig wat ik, samen met mijn pony's, voor u zou kunnen betekenen neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

 

 

Een korte impressie van ons bedrijf: