De Weiden - Life coaching

Soms loop je vast op bepaalde gebieden en maakt je hoofd overuren. Dan kan het zijn dat je jezelf voorbij loopt. Ook als je dagelijks je uiterste best doet om ‘alle ballen in de lucht te houden’ is het lastig nog tijd voor jezelf te vinden. Vaak vind je die tijd niet of neem je die niet. Je plaatst jezelf onderaan je prioriteitenlijstje. Na verloop van tijd is het een kwestie van gewoonte.

Herken je het bovenstaande? Dan kan een life coaching traject bij de Weiden je verder helpen. Je leert op een andere, veel positievere manier naar jezelf te kijken. Schud patronen en overtuigingen die je belemmeren van je af en maak die stap vooruit!

Life coaching - wat is jouw verhaal

Jij bent belangrijk

Vaak zijn we kritischer voor onszelf, dan dat we voor anderen zijn. Dat is lang niet altijd terecht. Met life coaching (met of zonder paarden) zijn we in staat te achterhalen waardoor dat komt. We komen snel tot de kern. De begeleiding door coach Monique bestaat onder andere uit luisteren, het stellen van de juiste vragen en -indien nodig- het voorhouden van een (denkbeeldige) spiegel. Dit kan confronterend zijn, maar levert veel op.

Op deze manier leer je namelijk om op een andere manier naar jezelf en je situatie te kijken. Je wordt je bewust van belemmeringen die je tegenhouden om je doelen te bereiken, je leert je kwaliteiten in te zien en in je kracht te gaan staan. Door aangeleerde patronen te doorbreken, ontstaat meer ruimte om bij je gevoel te komen. Je krijgt nieuwe en positievere inzichten die je verder helpen.

Life coaching - je leven in balans

Life coaching: een stap voorwaarts

Tijdens een life coaching traject bij de Weiden nemen we alle aspecten van je leven onder de loep, want privésituaties, relaties en werk staan allemaal met elkaar in verbinding. Kom je bijvoorbeeld met een werk gerelateerde vraag bij ons? Dan kijken we niet alleen naar dat stukje, maar nemen we alles mee.