Ervaringen

van D.

Het klopt wat op de site staat van Monique: een sessie bij mijn pony's zegt meer als 1000 woorden. Het klopt

Ik loop de laatste tijd nogal tegen wat grenzen aan, heb het idee dat ik voor mijn hele gezin de ballen hoog moet houden en zorg zo nu en dan slecht voor mezelf en cijfer mezelf weg. 

De laagdrempelige manier van Monique, haar kwaliteiten als coach, haar locatie, haar pony's het heeft een diepe indruk op mij achter gelaten. Dank je wel Monique voor jouw geduld, je oordeelloos luisteren en je inzichten samen met de pony's. 

We houden zeer zeker contact, ook na mijn traject. 

D. (naam bekend bij Monique) 

van M en C

Wat een bijzondere sessie mogen beleven met mijn dochter samen. Mijn puberdochter en ik leven de laatste tijd een beetje in onmin met elkaar. Ik ga er niet verder op in. Monique Weet waar het over gaat............

Het was heel bijzonder te ervaren, zowel voor mijn dochter als voor mij persoonlijk. Bij mij zit nogal wat onverwerkt verdriet wat ik nu zelf verder ga onderzoeken samen met Monique en haar geweldige pony's. Het was zeer zeker de moeite waard!!

Dank je wel Monique 

van A. 

Ik las de advertentie van Monique en was nieuwsgierig. In eerste instantie leek het mij een beetje zweverig, want ja wat kunnen die pony's je nu vertellen.......Ik kwam bedrogen uit.

Problemen heb ik niet echt (dacht ik) maar ben wel een groot dierenliefhebber. Monique ontving me heel hartelijk op de boerderij in hun gezellige ruimte. Na een korte introductie over het coachen met paarden zijn we naar Monique haar pony's gegaan. Omdat ik niet een specifieke coachvraag of hulpvraag had, zo vertelde Monique ging ik kennis maken met alle 4 de pony's. Bijzondere dieren die feilloos door hadden wat er speelde bij mij. 

We hebben thuis een druk bedrijf en ik moet een team aansturen met 40 man personeel en dat is zo nu en dan best een uitdaging, en ik ben daardoor ook altijd druk vooral in mijn hoofd. Monique begeleidde de sessie heel vertrouwd, en heeft mij doen inzien, samen met haar pony's dat het niet altijd perfect hoeft te zijn en dat ik wat liever mag zijn tegen mezelf en wat meer tijd voor mezelf mag nemen. 

Een bijzondere ervaring. 
Monique bedankt!!

van N.

Ik heb de sessie met jullie paarden gister als zeer bijzonder ervaren. De kracht van de paarden, met jouw verdieping heeft met echt op een hele positieve manier geraakt. Ik wist voor die tijd zeker niet wat ik kon verwachten, maar ooh wat ben ik dankbaar. Dit eenheidsgevoel met de groep (kudde:), het gevoel dat het goed is, de rust, het gevoel van zijn en t beeld. Ik neem het mee in mijn hart. Zo bijzonder, zo mooi, zo fijn!


Dank je wel!! We houden contact.

 

 

 

van Y. Ik heb meer rust dat ik de tijd mag nemen om te helen. Ik heb me ze verwonderd over de coaching van de pony. Het heeft zeker wat in werking gezet en het irriteert me dat ik nog zo veel MOET zeg je gedachten ombuigen is erg moeilijk .Ik ben afgelopen zaterdag bij een dieren communicatie dag geweest en ging ook over verdieping er is dus zeker veel aan de gang. Daar heb ik ook verteld van de veters en dat vonden ze ook bijzonder.Ik heb het gevoel dat ik nu meer open sta voor verandering.