De Weiden - life coaching

 

Ben jij die 40+ vrouw, misschien de kinderen net de deur uit en loop je toch, vooral nu er wat meer rust in je leven komt tegen bepaalde zaken aan? 
En wil jij hier eens over praten met een gediplomeerd, ervaren en gedreven coach die al het nodige heeft meegemaakt in haar leven. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 
Mijn pony's en ik lopen een stukje met je mee, als het even niet meer gaat, zoals JIJ het graag zou willen.

Door een coachtraject te volgen, leer je jezelf beter kennen, leer je je eigen ruimte in te nemen, en ga je je eigen valkuilen, gedachten en aannames onderzoeken. En dit alles in een rustige, groene omgeving. 

 

Loslaten, wat zegt dat voor jou? Wat wil jij loslaten om je mooiste leven te leven?
Vaak weten we het wel, maar is er een "stemmetje" wat zegt doe het nu maar niet. Ofwel ambivalent zijn; eigenlijk wil ik wel maar ook weer niet.

 

We zijn het gewend zoals we het doen en weten niet wat ons te wachten als we iets veranderen. Belemmerende overtuigingen of oude vastgeroeste patronen, gaan een eigen leven leiden. En voor we het weten zijn we ouder, en denken we vast "had ik maar of was ik maar". Herken je het? Nou ik wel!!
Als paardencoach op persoonlijke vraagstukken help ik je graag, samen met mijn pony's, te onderzoeken wat jou belemmerende overtuigingen zijn om daadwerkelijk te veranderen zodat ook jij jou mooiste leven kunt gaan leven. Gun het jezelf.....