De Weiden - tarieven

Paarden coaching: 

Enkele sessie coachen met pony's: € 97,00

Enkele sessie zonder pony's: € 87,00

Een geheel traject kan geheel op maat naar jou wensen opgesteld worden. 

Individuele coach sessies worden (nog) niet door zorgverzekeraars vergoed. De sessies dienen na afloop contant te worden voldaan of betaald te worden via een (digitaal) betaalverzoek. Wij hebben geen gelegenheid tot pinnen.

Naast individuele coaching is team coaching ook mogelijk. Hiervoor wordt, in overleg, een offerte op maat gemaakt. Voor bedrijven hanteren wij speciale tarieven. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.  

Autisme coaching: 

Inzicht in autisme: 2 gesprekken € 257,00

Meer rust en minder stress bij autisme: 10 gesprekken €1.287,00

Betere (werk) relaties: 12 gesprekken € 1447,00

Alle trajecten worden op maat gemaakt, en kunnen ook gecombineerd worden.

Garantie

Lijkt deze methode toch niet passend voor jou of is het niet wat je er van verwacht, of voel jij geen klik bij de eerste online of live sessie, geef dit dan direct aan bij de eerste sessie. Je hebt dan recht op het terugstorten van het gehele bedrag wat jij al betaald hebt. 

Volledige coach trajecten worden gefactureerd en dienen voor de vastgestelde termijn voldaan te worden. 
Je hebt de mogelijkheid het bedrag in termijnen te betalen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Vergoedingen 

Mocht je de middelen niet hebben dit zelf te bekostigen dan kun je je werkgever vragen of deze bij wil dragen in de vorm van ondersteuning. Op deze manier kunnen ze je helpen door jezelf te ontwikkelen. 

Mocht je geen werkgever hebben die bij kan/wil dragen, dan zou je bij het ondersteuningsteam van je gemeente navraag kunnen doen of het mogelijk is een vergoeding te krijgen voor jou persoonlijke ontwikkeling. 

Vergoedingen via PGB is ook mogelijk. Je kunt hiervoor informatie opvragen bij je eigen gemeente. 

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd.