De feestdagen staan voor de deur, en hoe leuk is het dan om iemand die je echt een steuntje in de rug gunt, een cadeaubon kunt/wilt geven?

Vanaf heden zijn er voor onze praktijk "de weiden coachen met paardenkracht" cadeau bonnen beschikbaar.

Bel of mail met Monique : 0629506548 of mschreurs1@gmail. Ik maak er een leuk pakketje van!

 

18 november 2018:

Wij zullen met enkele coaches en onze pony's Akbar en Bhaqir aanwezig zijn op de Kidzbeurs in Lichtenvoorde. U kunt kennis maken met de kracht van onze pony's als coachpony. Wij vertellen u graag alles wat we voor u en uw kinderen zouden kunnen betekenen. En natuurlijk hebben we een aantrekkelijke beurskorting. Kijk voor meer informatie op: https://hipenhebbenkidzbeurslichtenvoorde.jouwweb.nl/

 

 

20 oktober 2018:

Heb je zin in een gezellige middag op een mooie locatie, met gezellige mensen en inspirerende, wijze pony's? Een middag waar je ook nog wat van opsteekt ?

Kom dan op zaterdag 20 oktober naar onze praktijk "de Weiden coachen met paardenkracht" aan de Schuurmansweg in Beltrum. Tijdens deze middag leer je meer over natuurlijk paardengedrag en krijg je ook nog meer inzicht in je eigen gedragspatronen.
We maken kennis met onze groep pony's die bestaat uit onze merrie Dixie met haar beide veulens Sem en Noa, en de shetlanders Akbhar en Bhaqir.

Kosten : 25 euro p.p.

Hiervoor krijg je een gezellige middag, lekkere koffie/thee, eigen gemaakte cake, een korte individuele sessie met een van onze wijze pony's, een leuke groepssessie, en ga je een ervaring rijker en met een beetje meer zelfinzicht weer naar huis....

De middag gaat alleen door bij droog weer. Zorg zelf voor fijn zittende kleding (die ook vies mag worden!), dichte en goed zittende schoenen. Dan zorg ik samen met de pony's voor de rest.
Voor alle leeftijden!

Opgeven is vereist: mschreurs1@gmail.com
Maximaal 6 personen. Indien we meer aanmeldingen krijgen, dan zullen er meerdere data uitgeschreven worden.

 

5 oktober 2018:
DAFW (Dutch Agri Food Week) maak kennis met educatie op de boerderij en geef je school of groep op voor deze informatieve bijeenkomst. Tevens kunt u kennis maken met de unieke programma's PONY POWER voor KIDS en PAARDENKRACHT voor PUBERS.

Deelname is gratis voor scholen. Opgeven gewenst via mschreurs1@gmail.com

 

5 mei 2018: Informatiebijeenkomst PONY POWER voor KIDS voor kinderen en hun ouders.

Maak kennis met dit unieke concept. Deelname is gratis, opgeven gewenst via: mschreurs1@gmail.com

Van 14.00 uur tot 15.30 uur. Verdere informatie

 

5 mei 2018:  Workshop coachen met paarden van 11.30 uur tot 13.30 uur aan de Schuurmansweg 6 in Beltrum

                      opgeven via: mschreurs1@gmail.com. Kosten deelname: €25,00 per persoon ( incl. koffie/thee)

 

1 april 2018: Wij zullen met een stand aanwezig zijn op de paasmarkt aan de Koerboom in Groenlo (Leemland)

 

7 april 2018: Eerste cursus PONY POWER voor KIDS start aan de Schuurmansweg 6 in Beltrum.

 

22 maart 2018: Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek "coachen met paarden" voor ondernemers in de Achterhoek. Klik hier voor de foto's die tijdens deze inspirerende ochtend zijn gemaakt.  

 

24 februari 2018: Informatiebijeenkomst Pony Power voor Kids van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Gratis deelname. Opgeven gewenst via mschreurs1@gmail.com

 

21 januari 2018: Nieuwjaarsborrel/intervisie ALLEEN VOOR PAARDENCOACHES EN/OF TRAINERS PPVK en PKVP.
Graag opgeven via contactpagina.

 

13 januari 2018: extra informatie bijeenkomst PONY POWER VOOR KIDS van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. Deelname is gratis. Graag opgeven via deze pagina.

 

6 januari 2018: eerste informatie bijeenkomst PONY POWER VOOR KIDS van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. Deelname is gratis. Opgeven via deze pagina

 

12 december 2017: KENNISMAKINGS WORKSHOP COACHEN MET PAARDENKRACHT. Maak kennis met de pony's, de coach en de werkwijze. Van 10.00 uur tot 12.00 uur aan de Schuurmansweg 6 in Beltrum. Graag even opgeven via deze pagina. Deelname is gratis.