Just fucking do it

Gepubliceerd op 23 januari 2022 om 13:07

Heftige titel? Lees gerust verder, want het valt mee........

Wellicht zegt de naam Michael Pilarczyk je iets? 

Pilarczyk werd in Polen geboren maar groeide op in Zoetermeer. Na het voortgezet onderwijs studeerde hij twee jaar journalistiek in Utrecht. In 1990 volgde hij de cursus radiobroadcasting & marketing aan de UCLA in San Diego (Californië).

Vanaf september 1988 tot en met september 1992 was hij "station-voice" van de tv-uitzendingen van het publieke Veronica. Van medio mei tot en met 31 oktober 1992 was hij dj bij Veronica (Muziek terwijl u werkt, Goud van Oud, Oh, wat een nacht, Ook Goeiemorgen) op Radio 2 en Radio 3.

In 2015 richtte Pilarczyk samen met Cindy Koeman de Mastermind Academy op, een educatieve instelling voor levenskunst en persoonlijk succes. In 2016 vertaalde en bewerkte hij Think and Grow Rich van Napoleon Hill (1937). Datzelfde jaar publiceerde Pilarczyk ook het boek Master Your Mindset. Pilarczyk is medeoprichter van Meditation Moments, een meditatie-app, die in 2018 het licht zag. 

Bron: wikipedia

 

Ik volg Michael en Cindy al een poosje via de verschillende kanalen. Waarom? 
Sommige mensen zijn gewoon erg inspirerend en vanaf dat ik hun volg hebben ze er in elk geval 1 heel grote fan bij!!
Doordat ik zelf vorig jaar geruime tijd erg slecht sliep door persoonlijke omstandigheden werd ik door een goede kennis en wandelcoach gewezen op de meditation ap van Michael. 

Begin van dit jaar heb ik besloten om samen met mijn zusje het online programma "your roadmap" bij Michael en Cindy te gaan volgen. 
 

 

Persoonlijke ontwikkeling is voor mij erg belangrijk. Door mijzelf te blijven ontwikkelen, kan ik dit ook weer doorgeven aan de mensen die bij mij komen om gecoacht te worden naar een mooier leven. 
Ik heb dus bijna 3 dagen achter dit schermpje gezeten (uiteraard met pauzes om de benen te strekken, te eten of te wandelen) om te luisteren, te leren, inzichten te krijgen, gesprekken aan te gaan, en ......uit die bubbel te komen. 
Want ja ook ik vind het af en toe best fijn in die bubbel te zitten en te blijven, lekker veilig!

 

              "SUCCES IS HET RESULTAAT OP DE MANIER WAAROP JE DENKT" 

Waar gaat het om in ons leven? Geluk, succes, gezondheid, vitaliteit, enz. Maar hoe ziet dit er voor jou uit? 
We zien het allemaal door een andere bril. Wat betekent succes bijvoorbeeld voor jou? Of geluk? Of vitaliteit? Of gezondheid? 
We hebben er allemaal een andere gedachte over. Een gedachte die gevormd wordt in ons hoofd. Iedereen heeft zijn of haar eigen waarheid. En dat is natuurlijk prima. 

We noemen het ook wel onze mindset; jou eigen manier van denken. Jou manier van denken wordt bepaald hoe je in het leven staat, hoe succesvol je bent (of niet), hoe je je leven leidt, hoe je met bepaalde situaties in het leven omgaat enz.
Je eigen gedachtes kunnen je ook behoorlijk in de weg zitten, of belemmeren in je doen en laten. Met andere woorden je houdt vaak je eigen (negatieve) gedachtes in stand. En als we hier maar lang genoeg mee bezig zijn dan gaan we er nog in geloven ook. 

Een positieve mindset begint bij jezelf!

 

 

En dan komen we weer bij de titel. Een van Michael's leermeesters de heer Dan Pena, een zeer succesvol buisiness coach was al enkele malen in Nederland om lezingen te geven. Het is zijn uitspraak "just fucking do it". 
We houden onze eigen gedachtes in stand, vergeten te leven, leven zoals het van ons verwacht wordt, enz, enz, enz. 
Mijn eigen vader (ook een succesvol zakenman) noemde het ooit als "geen woorden maar daden". Misschien komt het wel op hetzelfde neer.......? 

Ben je niet tevreden met je leven zoals het er nu uitziet? Ga onderzoeken hoe en wat je er aan kunt veranderen!
Ben je niet gelukkig in je relatie zoals die nu loopt? Ga onderzoeken wat je er aan kunt doen!
Wil je meer geld verdienen? Ga onderzoeken hoe je meer geld kunt genereren!
Zit je niet lekker in je vel? Ga onderzoeken wat je kunt doen om wel lekker in je vel te komen!
Wil je van je overtollige kilo's af? Ga onderzoeken hoe je dit kunt doen! 
En zo kan ik nog wel even doorgaan met allerlei beperkende overtuigingen die ons bezig kunnen houden. We houden onze eigen gedachtes zelf in stand. Ga bij jezelf maar eens na.....

"DE EMOTIONELE BETEKENIS DIE JE GEEFT AAN EEN GEDACHTE, BEPAALT JE GEDRAG EN JE GEDRAG BEPAALT DE RESULTATEN DIE JE BEHAALT". 

1 van de redenen dat ik dus meedoe aan dit programma is om te onderzoeken wat mijn beperkende overtuigingen zijn een succesvolle coachpraktijk op te zetten. Aan de hand van opdrachten, coach gesprekken, online bijeenkomsten werk ik aan mijn stukje persoonlijke ontwikkeling. 

Wil jij onderzoeken wat jou beperkende gedachtes zijn, of overtuigingen? Wil jij een mooier leven gaan leven zonder die beperkende gedachtes of overtuigingen? Wil jij de mooiste versie van jezelf gaan worden? 

Stuur mij dan een bericht en we gaan samen aan de slag, met of zonder pony's. Online coaching behoort ook tot de mogelijkheden. 

                   KOM IN ACTIE EN en gun jezelf een leven dat jij wil leven! 

 

Note: bron bovenstaande quotes mastermindacademy van Michael Pilarzcyk en Cindy Koeman


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.