Mijn naam is Monique Weiden-Schreurs (1967) uit Beltrum, geboren en getogen in Limburg (Venlo). Door de vele stages en opleidingen, veel op paardensportgebied, uiteindelijk in 2010 in de Achterhoek terecht gekomen. 
Hier heb ik samen met mijn man Bennie een VOF (melkveehouderij, educatie en logeerboerderij "de Weiden").

Voor informatie over onze multifunctionele veehouderij verwijs ik u graag door naar onze website.

Als kind op school had ik het gevoel dat ik in het gareel moest lopen en maar moest doen wat er van me verwacht werd. Op de momenten dat ik me verzette en ging bokken en steigeren kreeg ik straf. Ik voelde me vaak opgesloten en kreeg het gevoel dat het nooit goed was. En steeds meer verlangde ik naar vrijheid en ruimte voor mezelf.
Die ruimte vond ik bij paarden en pony's.

Door mijn opleiding als paardenverzorgster en mijn latere opleiding als hondentrimster en hondengedragstherapeut, ben ik altijd zeer gefascineerd geweest door het gedrag van mens en dier.

Mijn hele leven ben ik al op zoek geweest naar een eigen identiteit. Dit ging gepaard met vele diepe dalen en veel vallen en opstaan. De paarden hebben altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld.

Hoe bijzonder is het dan als je met je eigen pony's andere mensen kunt helpen en wellicht tot nieuwe (andere) inzichten kunt brengen. Ik help u graag op weg in samenwerking met mijn pony's.

 

Ik ben gecertificeerd paardencoach en mag mensen begeleiden in hun eigen, unieke proces met het paard als spiegel (PAS).

Ik heb door de jaren heen verschillende beroepsgerichte opleidingen en workshops gevolgd, waaronder:

  • Basisopleiding paardencoaching Caprilli Coaching
  • Vervolgopleiding paardencoaching module 1 bij kennishuis 3PK
  • Excellent Coach met de PAS methode  bij instituut HorSense
  • Verdiepings workshop coachen bij burn-out en overspannenheid
  • Verdiepingsworkshop paardengedrag

Bent u nieuwsgierig wat ik, samen met mijn pony's, voor u zou kunnen betekenen neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.